New Start

20 May 2015

hai semue. hai diri sendiri. hai ex. eh??

now dah 23 tahun. nak cube act like one. tadi terbukak blog ni semule. and bace entry dedulu. even memalu sambil ckap, "aku ke yang tulis entry ni dulu? 'lame'nye 😂", tapi positive thingsnye is aku macam dapat rase balik ape yang aku lalui sebelum ni. best jugak sebenarnye. andd membuatkan aku rindu nak jadi muda balik.

so bagus jugak kot kalau aku abadikan balik ape yang terjadi kat kehidupan seharian aku kat sini. bile bace balik, baru ingat ape yang terjadi and kesusahan yang aku dah lalui sebelum ni. yang paling best bile bace pasal bende happy. aku yang sekarang pon happy jugak. hehe

bile umur dah meningkat, macam macam kene pikir. semue bende yang mase mude dulu ingat best, sebenarnye semue masalah. tapii bile kite pandai convert masalah tu kepada ujian, insyaAllah kite lagi happy. manusia mane je yang takde ujian. semue ade problem memasing. so, fighting!!

yang nak berubah,


suke ? jomjom kite bace lagi .. ^^

2 kumen-rumen:

dzul fikri said...

Hai... Have a splendid and wonderful life :)

crypto phone support said...

Unable to conduct the process of depositing and withdrawing the digital currencies
Are you finding the error in carrying out the process of depositing and withdrawing the digital currencies? If yes, dial Binance support number 1-800-665-6722 and get the required solutions and remedies from the experts in the less time. The experts are always at your assistance and leave no stone unturned in resolving the error. You can enjoy their 24/7 exemplary services to do trading hassle-free.

More Details Visit Here:- https://www.cryptophonesupport.com/exchange/binance/