student life? sangattttt

hai hai. dah nak dekat seminngu tak updatee. heeee nih dikire diary kan? so, ape ape mesti update sini nina. readers tak pentinggg. kbaii haha

sooo, minggu lepas punye timetable sangatlah pelik. yang transfer credits still there, and macam macam prob. bile still tak transfer, nak add subject lain pon sangkot. clashinglah, full lah. so, masok week 2, subject yang mintak transfer, dah transfer, jadual dah tukar. and guess what? just ade 2 subject. 5 credit hours. crazyyyyyyy. nak add subject diorang kate dah closed. 

then, jumpe advisor, die teros ajak 'serang' academic team. haha mulelah gelabah. so, akhirnye selesai segale kepeningan. the manager herself addkan subject untuk kitorang. heeee thanks dr sham!

so now, aku carry 13 ch je. malas nak ambik banyak banyak lagi. 1st sem kan? otak pon still dalam mimpi mimpi sikit. still takleh digest yang sekarang dah start study balik. haha so, warming up dulu. sem depan kite ambik 17. okay? lol

hope semue lecs tak kedekut marks. hehe semoga berjaya nina! goodluck. fighting!

yang risauuuuuu,



suke ? jomjom kite bace lagi .. ^^

0 kumen-rumen: