kehidupan kini

haha. meh nak gelak dulu. lol je tajuk. ape ape jelahhhh

so dah seminggu register unikl. dah seminggu tak update blog kan? even janji nak setie. puiiii. busy kot. orientasi sampai dedemamlah haaa. nih pon still dok sok sek sok sek. running nose kott

lepas bebusy dengan daftar sane, daftar sini hari sabtu 25 hb harituu, official lah maknenye i nih student unikl.
even hati dekat rumah, takpe. tabah. puiiii nih japgi nak balik niii. setelkan mara tuh alasan je. nak balik dok rumah tuh yang paling seronot. perangaiiiiii

ape ape pon, setakat nih dok hostel okayy je. even tak sabar gile nak habes sem nih and nak dok luar bilik senirikk. memule dapat katil atas. pastuh nego sikit dengan rumet nih, dapatlah aku dok bawah. nak suruh patah tangge katil tuu? dahlah kayu. mase panjat seram je rase. eiiii taklaaaaaa then tambah satu lagii alasan, perut i niii. kan baru lepas operate itu hari memang bahayelah kan turun naik. tuh pon malam first dah rase sakit sikit sikit. rase jelah tapi.

so mule dengan orientasi semue. semue orang lah pon nak bagi speech. tapaham. memang mengantokk. sejuk, speech lullaby, lampu agak malap. memang memintaklah. then hari ketige, ade explorace. pusing kl nih. wahhh bunyi gempak. pusing area unikl nih jelaaaa. sampai lecet lecet ah kaki. lenguh jangan cerite. balik minggu lepas, raye cine baru nih (balik lagi?) suruh abah urut. huiiiiii lega esoknye. kalau tak macam nak jalan atas kace.


nih kitorang kene snap pic dengan foreigner from 5 different country dekat depan pintu gerbang masjid jamek. pengsan cari.

 dah rase macam runningman kehulu kehilir. siapkan mission 8 tempat dalam mase 3 jam. nak tercabot jugaklah kaki nih haa. sekarang dah elok laa. siap kene nyanyi lagu Negaraku and lagu unikl kat tengah dataran merdeka. foreigner lalu siap ambik gambar and record. aku menyorok belakang orang. so, tak risau sangatlaaa. huhu

malam hari yang same, ade malam penutup. berlakon kalau takde memang tak sah. rase macam kanak kanak sekolah menengah pon ade. tapi naseb baik aku jadi narrator je. haha malam tuh dekat hostel pakat semue nak demam. esoknye semue muke terpakse pegi kampus ntuk setelkan transfer kredit. dah siap, petang tuh aku dah lari balik pahang. CNY bermule. heheh cuti lame kat rumah sebabnye KL cuti sampai isnin. hari wilayah. kite 'terpakse' lah cutiii -.-

sampai isnin petang tak rela je nak balik kampus balikk. rase macam takmo balik. Ya Allah cepat cepatlah hilangkan homesick nii. macam tak penah dok jauh dengan mak abah pulak dahh. ngade je.

okaylah tuh je yang berlaku minggu lalu. minggu nih, next entry okeh? baiyong! 

yang still demam, selsema and batuk,


suke ? jomjom kite bace lagi .. ^^

0 kumen-rumen: