Happy 22y/o Neena!!

annyeongggg. jumpe lagii. haha kalau dah semangat nak update blog dah masok memanglah merajin update. 

nih tetibe rase nak wish birthday kat diri sendiri. haha tak paham dengan angin siri sendiri. padahal keje banyak lagi nih. mara pon tak siap lagi isi. hailah nina. suke tau tangguh tangguh.

dahlah tadi something tak best jadi. sampai nanges nanges lah aku nih ha sebab pompuan tuu. dahlah, malas nak ingat. 

untok entry nih, kite happy happy je okayy? birthday kan? dahlah setahun sekali je. sooooooooo

HAPPY BIRTHDAY ANI NURHANANINA BINTI ABDULLAH!!

semoge sepanjang unur 22 nih penuh dengan perkare gembire je. semoge abah dengan mak sentiase sihat. andd, thank you sebab besarkan nina. i love both of youu to the moon and back. 

thanks yang wish dekat insta and fb. thanks sesangatttt.



yang rase nak happy hariniii,

suke ? jomjom kite bace lagi .. ^^

0 kumen-rumen: