hectic week konon.

haii. minggu yang sangat hectic bagi Ani Nurhananina dan family. haha
dah berazam nak hidop dengan blog pon still terabai. takpe takpe. nanti dah start study, maybe jadi gini jugak. semalam pegi selesaikan medical checkup. Alhamdulillah xray takde pape. urine test pon takde pape. takde positif dadah ke ape. haha bongok nih.

and, jap lagi nak pegi Jerantut pulak. cari barang. ingat nak pegi kuantan, tapi abah macam busy pulak and pegi yang terdekat jelahh. janji shopping. pompuan shopping kat pasar pon suke. lumrah. nak buat cemane? kan? kannnnn.

kejap lagi jugak nak setelkan semue documents yang nak kene bawak nanti. nak kene sahkan ape semue. haihhh. busy niii. nih runningman 181 tak tengok lagi niii. malam tadi keluar dahh. punye busy. tak sempat untuk diri sendiri :p

moga dipermudahkanlah segalenye. aminnn. okaylahhh. nak tengok runningman sambil listkan barang ape nak beli japgii. babai.


hehehehehehe,

suke ? jomjom kite bace lagi .. ^^

0 kumen-rumen: