New Start

20 May 2015

hai semue. hai diri sendiri. hai ex. eh??

now dah 23 tahun. nak cube act like one. tadi terbukak blog ni semule. and bace entry dedulu. even memalu sambil ckap, "aku ke yang tulis entry ni dulu? 'lame'nye 😂", tapi positive thingsnye is aku macam dapat rase balik ape yang aku lalui sebelum ni. best jugak sebenarnye. andd membuatkan aku rindu nak jadi muda balik.

so bagus jugak kot kalau aku abadikan balik ape yang terjadi kat kehidupan seharian aku kat sini. bile bace balik, baru ingat ape yang terjadi and kesusahan yang aku dah lalui sebelum ni. yang paling best bile bace pasal bende happy. aku yang sekarang pon happy jugak. hehe

bile umur dah meningkat, macam macam kene pikir. semue bende yang mase mude dulu ingat best, sebenarnye semue masalah. tapii bile kite pandai convert masalah tu kepada ujian, insyaAllah kite lagi happy. manusia mane je yang takde ujian. semue ade problem memasing. so, fighting!!

yang nak berubah,


suke ? jomjom kite bace lagi .. ^^